doc.gnuvideo.ro

Biblioteca digitală cu documentație liberă
a proiectului gnuvideo.ro.

Contact

info@gnuvideo.ro

Despre proiect

Situl doc.gnuvideo.ro este un nou proiect prin intermediul căruia se dorește punerea la dispoziția publicului documentație scrisă despre programele libere și alte lucrări ce prezintă filosofia mișcării pentru programe libere.

Ghidurile, manualele și cărțile lansate vor fi diponibile în format electronic, sub licențe de stâng de autor (eng. = copyleft) - GNU FDL pentru documentația pentru programe și CC-BY-SA pentru alte lucrări culturale. Aceste vor fi de asemenea disponibile gratuit.

Simțiți-vă liberi să răsfoiți paginile acestui sit pentru a descoperi toate ghidurile, manualele sau cărțile publicate. Nu uitați să recomandați această bibliotecă și prietenilor sau colegilor.

Despre sit

Codul HTML și stilul CSS, originale ale sitului, au fost scrise de Luis Felipe López Acevedo și sunt disponibile în domeniul public. Codul HTML și stilul CSS, modificate, sunt disponibile în aceleași condiții.

Promovare

Dacă documentația prezentă pe acest sit v-a fost de folos și considerați că poate fi de folos și altora puteți contribui la promovarea acestui proiect.

Dacă dețineți un sit sau un profil pe diverse rețele de socializare recomandați vizitatorilor / urmăritorilor voștri biblioteca GNUVideo.RO.